Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area Fc angwin
451 cent-aanval Tactiek play
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 40.4
goed Schieten matig
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Kalajdžisalihović probeert naar een medespeler te passen. Curi is nu in balbezit. Pisani onderschept slim de pass. Pisani schiet op doel. Bafia bokst de bal weg.

20e minuut.
Svet is nu in balbezit. Abat onderschept slim de pass. Cienciała is nu in balbezit. Abat verovert de bal door een tackle van achteren. Abat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vervaecke rent richting de bal. Pisani verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajdžisalihović begaat een overtreding. Pisani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pisani komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Fc angwin 1:0

41e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanczár de bal. Peszko geeft de bal voor. Abat rent richting de bal. Abat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Fc angwin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 26%, Fc angwin 74%.
Rokade Bowl Area - Fc angwin 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisani is nu in balbezit. Pisani geeft een hoge lob. Abat krijgt zijn hoofd ertegen. Bafia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bajron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cienciała de bal. Krajcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajcer draait met de bal, schiet en ... Bafia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft een hoge lob. Cienciała kopt de bal weg. Daar is Krajcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajcer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 30%, Fc angwin 70%.
Rokade Bowl Area - Fc angwin 2:0