Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin Rokade Bowl Area
play Tactiek 442
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Jinglei passt de bal in één keer door. Cienciała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maierbode. Maierbode krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Durinck is nu in balbezit. Abat onderschept slim de pass. Abat speelt de bal door. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ... Bafia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svet verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:1

22e minuut.
Durinck geeft een hoge lob. Inworp. Capitão met de inworp. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abat is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Froger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bajron passt de bal zonder na te denken. Svet bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat onderschept slim de pass. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger onderschept slim de pass. Klungelig pakt Froger de bal. Froger geeft een lange en hoge pass. Abat maakt een snoekduik en kopt de bal. Bafia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez passt de bal met de wreef. Svet rent richting de bal. Pisani is nu in balbezit. Pisani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:2

40e minuut.
Rosocha geeft de bal voor. Abat kopt de bal weg. Pisani rent richting de bal. Pisani haalt uit met een fantastische trap. Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:3

43e minuut.
Pisani is nu in balbezit. Aponte is nu in balbezit. Pisani verovert de bal door een tackle van achteren. Pisani draait met de bal, schiet en ... Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 66%, Rokade Bowl Area 34%.
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:4

54e minuut.
Inworp. Jańczak met een snelle inworp. Maierbode geeft een lange en hoge pass. Pisani is nu in balbezit. Pisani geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abat is nu in balbezit. Svet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svet krijgt een gele kaart. Abat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abat neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:5

57e minuut.
Jańczak is nu in balbezit. Maierbode is nu in balbezit. Maierbode passt de bal met de wreef. Pisani rent richting de bal. Pisani haalt uit met een fantastische trap. Bafia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Maierbode is nu in balbezit. Met opzet legt Hanczár zijn tegenspeler op de grond. Maierbode is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Froger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pisani kopt de bal weg. Paal!

75e minuut.
Cienciała passt de bal met de wreef. de Ruijter is nu in balbezit. de Ruijter passt de bal zonder na te denken. Miari is nu in balbezit. Miari haalt uit met een fantastische trap. Phương Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bajron probeert naar een medespeler te passen. Svet is nu in balbezit. Svet geeft een lange en hoge pass. Daar is Pisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 54%, Rokade Bowl Area 46%.
Fc angwin - Rokade Bowl Area 0:5