Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area SV Heusden-Voort
ATTACK MID L Tactiek Monte Titano
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
52.9 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Froger geeft de bal voor. Wattez kopt de bal weg. Illegems kan de bal niet met de borst controleren. Luźny is nu in balbezit. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Bajron rent richting de bal. Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Rosocha passt de bal zonder na te denken. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blaukopp. Blaukopp krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Luźny geeft een lange en hoge pass. Maierbode kopt de bal weg. Klungelig pakt Claesen de bal. Abat rent richting de bal. Abat draait met de bal, schiet en ... Minszyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Blaukopp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maierbode rent richting de bal. Maqomayev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maqomayev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 32%, SV Heusden-Voort 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rokade Bowl Area - SV Heusden-Voort 0:0

50e minuut.
Bajron geeft de bal voor. Abat rent richting de bal. Abat geeft een hoge lob. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Froger heeft problemen om de bal te vangen. Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal in één keer door. Luźny is nu in balbezit. Luźny geeft een lange en hoge pass. Phương Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deffke is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Niţulescu ... Strafschop! Deffke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Luźny neemt zijn aanloop. Phương Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - SV Heusden-Voort 0:1

58e minuut.
Maierbode kopt de bal weg. Klungelig pakt Wattez de bal. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eerdekens de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Froger neemt de hoekschop. Abat kopt de bal weg. Minszyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Blaukopp probeert naar een medespeler te passen. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev passt de bal zonder na te denken. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Luźny rent richting de bal. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha geeft de bal voor. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rokade Bowl Area - SV Heusden-Voort 1:1

70e minuut.
Deffke met een sublieme pass. Abat is nu in balbezit. Met opzet legt Slabbinck zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Slabbinck moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Slabbinck schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Froger wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Phương Đức met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Luźny de bal onder controle te krijgen. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny haalt uit met een fantastische trap. Phương Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Blaukopp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maierbode zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajron is nu in balbezit. Bajron geeft een lange en hoge pass. Minszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Froger met een sublieme pass. Wattez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abat. Wattez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wattez kan niet meer verder spelen. Weber komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Blaukopp de bal. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak geeft een hoge lob. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... Phương Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luźny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 34%, SV Heusden-Voort 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rokade Bowl Area - SV Heusden-Voort 1:1