Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS chanelteam
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 51
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


8e minuut.
Morillas passt de bal met de wreef. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz passt de bal in één keer door. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš schiet op doel. Kiskapusi bokst de bal weg.

13e minuut.
Mikuš rent richting de bal. Lantz rent richting de bal. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - chanelteam 0:1

14e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Klatter verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnicki rent richting de bal. Lenstra is nu in balbezit. Lenstra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Coca geeft een lange en hoge pass. Fanaras kopt de bal weg. Klatter heeft problemen om de bal te vangen. Lantz rent richting de bal. Lantz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nõelaja geeft de bal voor. Macavei is nu in balbezit. Macavei geeft de bal voor. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lantz controleert de bal met de borst. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki draait met de bal, schiet en ... Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOZERS - chanelteam 1:1

45e minuut.
Lenstra kopt de bal weg. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki begaat een overtreding. Lipnicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 52%, chanelteam 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOZERS - chanelteam 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Lantz de bal. Lenstra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lantz raakt geblesseerd tijdens het duel. Partini met een snel genomen vrije trap. Mikuš rent richting de bal. Mikuš schiet op doel. Kiskapusi bokst de bal weg. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lenstra is nu in balbezit. Partini onderschept slim de pass. Partini geeft een hoge lob. Lantz is nu in balbezit. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morillas is nu in balbezit. Morillas geeft de bal voor. Daar is Vignal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klatter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbonell komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Macavei trapt de bal weg. Morillas kopt de bal weg. Daar is Capral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz is nu in balbezit. Lantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - chanelteam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 57%, chanelteam 43%.
LOZERS - chanelteam 1:2