Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin Steaua Del Grande
play Tactiek SDG
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Verrando speelt de bal door. Kafka is nu in balbezit. Kafka geeft een lange en hoge pass. Incardona springt en kopt de bal. Bafia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:1

4e minuut.
Magowski geeft een hoge lob. Hüseynoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Hüseynoğlu de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Incardona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:2

6e minuut.
Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała met een sublieme pass. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg geeft de bal voor. Trussmann kopt de bal weg. Stefanello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka is nu in balbezit. Kafka passt de bal in één keer door. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:3

21e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Hüseynoğlu onderschept slim de pass. Hüseynoğlu speelt de bal door. Incardona rent richting de bal. Incardona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kalajdžisalihović geeft de bal voor. Verrando rent richting de bal. Kalajdžisalihović maakt een afschuwelijke overtreding. Kalajdžisalihović krijgt een gele kaart. Verrando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wołyniec met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Incardona rent richting de bal. Incardona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:4

35e minuut.
Kalajdžisalihović verovert de bal door een tackle van achteren. Verrando verovert de bal door een tackle van achteren. Verrando probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:5

39e minuut.
Kafka controleert de bal met de borst. Kafka geeft een lange en hoge pass. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu draait met de bal, schiet en ... Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 0:6

42e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka onderschept slim de pass. Kafka geeft een lange en hoge pass. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona haalt uit met een fantastische trap. Bafia bokst de bal weg.

44e minuut.
Miazga rent richting de bal. Lambot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miazga raakt geblesseerd tijdens het duel. Miazga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 56%, Steaua Del Grande 44%.
Fc angwin - Steaua Del Grande 1:6

46e minuut.
Szeląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała rent richting de bal. Met opzet legt Verrando zijn tegenspeler op de grond. Verrando krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kafka passt de bal zonder na te denken. Hüseynoğlu rent richting de bal. Incardona is nu in balbezit. Incardona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Berghmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski passt de bal met de wreef. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Svet is nu in balbezit. Incardona verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bafia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Steaua Del Grande 1:7

89e minuut.
Bafia trapt de bal weg van het doel. Hanczár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kremer. Kremer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 57%, Steaua Del Grande 43%.
Fc angwin - Steaua Del Grande 1:7