Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam SV Heusden-Voort
442 Tactiek Monte Titano
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Deffke rent richting de bal. Partini rent richting de bal. Deffke verovert de bal door een tackle van achteren. Deffke draait met de bal, schiet en ... Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - SV Heusden-Voort 0:1

8e minuut.
Morillas rent richting de bal. Morillas probeert naar een medespeler te passen. Mikuš rent richting de bal. Mikuš draait met de bal, schiet en ... Minszyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:1

20e minuut.
Weber rent richting de bal. Met opzet legt Mikuš zijn tegenspeler op de grond. Weber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Partini is nu in balbezit. Luźny rent richting de bal. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Coca de bal. Luźny onderschept slim de pass. Luźny passt de bal zonder na te denken. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Mocanu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wattez zal de hoekschop nemen. Deffke springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Márkus speelt de bal door. Daar is Partini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:2

31e minuut.
Doeltrap. Mocanu trapt de bal weg. Blaukopp kopt de bal weg. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Slabbinck is nu in balbezit. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz passt de bal met de wreef. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 60%, SV Heusden-Voort 40%.
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:2

46e minuut.
Luźny rent richting de bal. Luźny passt de bal zonder na te denken. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Mocanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:3

54e minuut.
Blaukopp rent richting de bal. Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal in één keer door. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ... Minszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vasar geeft een hoge lob. Lantz kopt de bal weg. de Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Deffke verovert de bal door een tackle van achteren. Partini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny is nu in balbezit. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke draait met de bal, schiet en ... Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Coca geeft de bal voor. Mikuš controleert de bal met de borst. Met opzet legt Slabbinck zijn tegenspeler op de grond. Slabbinck krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Eerdekens geeft een hoge lob. Seserego kopt de bal weg. Claesen heeft problemen om de bal te vangen. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Deffke geeft een hoge lob. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macavei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luźny raakt geblesseerd tijdens het duel. Deffke neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mocanu bokst de bal weg.

71e minuut.
Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Luźny heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márkus. Márkus krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Claesen geeft de bal voor. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev met een sublieme pass. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Mocanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Wattez met een snelle inworp. Luźny is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Partini ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Partini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Luźny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luźny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mocanu bokst de bal weg. Luźny rent richting de bal. Luźny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:4

79e minuut.
Minszyk speelt de bal door. Băcanu kopt de bal weg. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz onderschept slim de pass. Lantz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Morillas speelt de bal door. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu is nu in balbezit. Lantz is nu in balbezit. Lantz draait met de bal, schiet en ... Minszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikuš rent richting de bal. Mikuš schiet op doel. Minszyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 52%, SV Heusden-Voort 48%.
chanelteam - SV Heusden-Voort 1:4