Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS Rokade Bowl Area
Normal Tactiek ATTACK MID L
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal met de wreef. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. Phương Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Daar is Pisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõelaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode rent richting de bal. Maierbode geeft een lange en hoge pass. Abat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jańczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu geeft een hoge lob. Lenstra rent richting de bal. Lenstra draait met de bal, schiet en ... Phương Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fanaras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jańczak met een snelle inworp. Maierbode geeft een hoge lob. Abat krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi bokst de bal weg.

18e minuut.
Auwerx verovert de bal door een tackle van achteren. Peszko onderschept slim de pass. Peszko geeft de bal voor. Pisani rent richting de bal. Pisani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Daar is Nõelaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisani speelt de bal door. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Lenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak maakt een afschuwelijke overtreding. Lenstra raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenstra wilt de vrije trap nemen. Phương Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Rokade Bowl Area 1:0

34e minuut.
Martinez rent richting de bal. Martinez passt de bal met de wreef. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat onderschept slim de pass. Abat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Peszko kopt de bal weg. Daar is Abat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez rent richting de bal. Martinez draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Abat rent richting de bal. Abat passt de bal met de wreef. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calvo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 61%, Rokade Bowl Area 39%.
LOZERS - Rokade Bowl Area 1:0

75e minuut.
Jańczak met de inworp. Niţulescu speelt de bal door. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een lange en hoge pass. Pisani springt en kopt de bal. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Fanaras geeft de bal voor. Bölen kopt de bal weg. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Nõelaja met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maierbode met de inworp. Rosocha is nu in balbezit. Rosocha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode geeft de bal voor. Abat kopt de bal weg. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bölen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölen passt de bal zonder na te denken. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 70%, Rokade Bowl Area 30%.
LOZERS - Rokade Bowl Area 1:0