Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Del Grande Mastellen
SDG Tactiek rita11
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 54
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kafka onderschept slim de pass. Kafka passt de bal in één keer door. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. Lamouchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Mastellen 1:0

6e minuut.
Naas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczyptański geeft de bal voor. Klungelig pakt Storry de bal. Joasaare is nu in balbezit. Joasaare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kafka kopt de bal weg. Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Verrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrando passt de bal in één keer door. Kafka geeft een hoge lob. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Déspota probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţugulea raakt geblesseerd tijdens het duel. Déspota legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal zonder na te denken. Déspota probeert naar een medespeler te passen. Naas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Joasaare rent richting de bal. Joasaare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Del Grande - Mastellen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 65%, Mastellen 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Del Grande - Mastellen 1:1

48e minuut.
Stefanello probeert naar een medespeler te passen. Kafka rent richting de bal. Kafka passt de bal met de wreef. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Magowski speelt de bal door. Antolak speelt de bal door. Naas rent richting de bal. Naas geeft een hoge lob. Joasaare springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Marcola rent richting de bal. Naas verovert de bal door een tackle van achteren. Naas passt de bal met de wreef. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malawski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Florescu speelt de bal door. Joasaare is nu in balbezit. Déspota met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Stefanello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Collins rent richting de bal. Joasaare verovert de bal door een tackle van achteren. Joasaare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Mastellen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 68%, Mastellen 32%.
Steaua Del Grande - Mastellen 1:2