Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin FC Ridders
play Tactiek 541
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Miazga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fina rent richting de bal. Fina passt de bal met de wreef. Daar is Poplašen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jinglei rent richting de bal. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina passt de bal met de wreef. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Epulef onderschept slim de pass. Epulef passt de bal met de wreef. Kairamo geeft de bal voor. Bechara rent richting de bal. Bechara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fina is nu in balbezit. Svet rent richting de bal. Fina onderschept slim de pass. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Collin onderschept slim de pass. Collin geeft een hoge lob. Poplašen heeft problemen om de bal te vangen. Fina rent richting de bal. Fina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 67%, FC Ridders 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc angwin - FC Ridders 0:0

48e minuut.
Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Poplašen de bal. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aponte kopt de bal weg. de Ruijter kan de bal niet met de borst controleren. Fina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trandafir komt het veld opgelopen. Borbás trapt de bal weg van het doel. Szczerbaniuk kopt de bal weg. Svet rent richting de bal. Poplašen verovert de bal door een tackle van achteren. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Bafia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Dierick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dierick met een sublieme pass. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - FC Ridders 0:1

83e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Miazga geeft een lange en hoge pass. Miari is nu in balbezit. Miari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 58%, FC Ridders 42%.
Fc angwin - FC Ridders 0:1