Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem Preatorians
mid Tactiek tactico
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Chanoine rent richting de bal. Chanoine passt de bal met de wreef. Ballester is nu in balbezit. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Krehely is nu in balbezit. Krehely probeert naar een medespeler te passen. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Preatorians 0:1

15e minuut.
Colţan speelt de bal door. Krehely bereikt de bal nog maar net als eerste. Krehely passt de bal in één keer door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Colţan speelt de bal door. Krehely heeft problemen om de bal te vangen. Krehely passt de bal zonder na te denken. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Preatorians 0:2

20e minuut.
Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Ballester is nu in balbezit. Ballester passt de bal zonder na te denken. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krehely met de inworp. Murdzak geeft een hoge lob. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel. Ramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zdražil de bal onder controle te krijgen. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Friera is nu in balbezit. Rodríguez rent richting de bal. Pieckenhagen onderschept slim de pass. Friera rent richting de bal. Friera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan onderschept slim de pass. Colţan speelt de bal door. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krehely is nu in balbezit. Sola onderschept slim de pass. Sola geeft de bal voor. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 67%, Preatorians 33%.
HO Veltem - Preatorians 0:2

47e minuut.
Krehely probeert naar een medespeler te passen. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera rent richting de bal. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft een hoge lob. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Inworp. Kolarić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Sahakyan met de inworp. Kótai rent richting de bal. Friera onderschept slim de pass. Friera geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ramm bokst de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Van den Branden rent richting de bal. Vandenborre geeft een hoge lob. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolarić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieckenhagen met de inworp. Ballester speelt de bal door. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Soria bokst de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft de bal voor. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan met een sublieme pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Ivitz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 59%, Preatorians 41%.
HO Veltem - Preatorians 0:2