Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians HO Veltem
tactico Tactiek mid
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten excellent
very good Passen good
incredible Verdedigen very good


2e minuut.
Sola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak met de inworp. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan geeft een lange en hoge pass. Ramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krehely springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - HO Veltem 1:0

7e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Kocięba geeft een hoge lob. Zdražil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Soria bokst de bal weg. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preatorians - HO Veltem 1:1

14e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Chanoine kopt de bal weg. Zdražil kan de bal niet met de borst controleren. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Soria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Kolarić passt de bal met de wreef. Krehely probeert naar een medespeler te passen. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz geeft de bal voor. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - HO Veltem 1:2

25e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chanoine raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgănescu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - HO Veltem 1:3

31e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen passt de bal in één keer door. Daar is Chanoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dąbiewicz speelt de bal door. Vandenborre is nu in balbezit. Met opzet legt Zdražil zijn tegenspeler op de grond. Zdražil krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels is nu in balbezit. Contini onderschept slim de pass. Contini haalt uit met een fantastische trap. Ramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - HO Veltem 2:3

41e minuut.
Crabeels speelt de bal door. Vandenborre heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre geeft de bal voor. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 56%, HO Veltem 44%.
Preatorians - HO Veltem 2:3

50e minuut.
Zdražil rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colţan. Colţan krijgt een gele kaart. Drăgănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Crabeels wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Drăgănescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - HO Veltem 2:4

51e minuut.
Sahakyan met een sublieme pass. Krehely is nu in balbezit. Krehely geeft een hoge lob. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Krehely kopt de bal weg. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Ivitz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Sahakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crabeels geeft de bal voor. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine schiet op doel. Soria werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kocięba rent richting de bal. Krehely onderschept slim de pass. Krehely geeft een hoge lob. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 43%, HO Veltem 57%.
Preatorians - HO Veltem 2:4