Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige Fc FunkZz
343 Tactiek Wtf
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


5e minuut.
Jingsi haalt uit met een fantastische trap. Melo Rêgo met een sublieme pass. Bidlo met een sublieme pass. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Fc FunkZz 0:1

7e minuut.
Melo Rêgo onderschept slim de pass. Melo Rêgo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bidlo met de inworp. Villanueva geeft de bal voor. Bonneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen passt de bal zonder na te denken. Bidlo met een sublieme pass. Jingsi is nu in balbezit. Jingsi haalt uit met een fantastische trap. Bonneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nene is nu in balbezit. Skuczyński onderschept slim de pass. Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heilige - Fc FunkZz 1:1

18e minuut.
Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillos onderschept slim de pass. Uytterhaegen met een sublieme pass. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortman komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bustillos is nu in balbezit. Ortman onderschept slim de pass. Ortman geeft een hoge lob. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 45%, Fc FunkZz 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heilige - Fc FunkZz 1:1

51e minuut.
Cheng-Won is nu in balbezit. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won met een sublieme pass. Ortman is nu in balbezit. Ortman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Blondeel de bal. Uytterhaegen probeert naar een medespeler te passen. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechelski onderschept slim de pass. Chechelski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen geeft de bal voor. Sógor kopt de bal weg. Chechelski rent richting de bal. Chechelski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Verkoppen passt de bal met de wreef. Bidlo is nu in balbezit. Bidlo passt de bal in één keer door. Jingsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingsi draait met de bal, schiet en ... Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Ortman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Şuraru ... Strafschop! Ortman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ortman kan niet meer verder spelen. Szafrański komt het veld opgelopen. Uytterhaegen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Fc FunkZz 2:1

80e minuut.
Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Chechelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechelski geeft een hoge lob. Roemoang krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Cheng-Won kopt de bal weg. Şuraru met een sublieme pass. Klungelig pakt Tağıyev de bal. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Hoof met een sublieme pass. Bidlo kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heilige - Fc FunkZz 2:2

84e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won passt de bal met de wreef. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Fc FunkZz 3:2

87e minuut.
Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański passt de bal in één keer door. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Fc FunkZz 4:2

90e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie geeft de bal voor. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Fc FunkZz 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 40%, Fc FunkZz 60%.
heilige - Fc FunkZz 5:2