Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc FunkZz heilige
WZAAA Tactiek 343
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 56
solid Schieten formidable
solid Passen good
good Verdedigen formidable


6e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Larkin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Belie verovert de bal door een tackle van achteren. Belie geeft een hoge lob. Bustillos heeft problemen om de bal te vangen. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Blondeel geeft de bal voor. Daar is Cheng-Won, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuraru verovert de bal door een tackle van achteren. Şuraru geeft de bal voor. Larkin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alexa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belie met de inworp. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Hoof trapt de bal weg. Villanueva kopt de bal weg. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chechelski rent richting de bal. Chechelski passt de bal zonder na te denken. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Van Hoof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - heilige 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 41%, heilige 59%.
Fc FunkZz - heilige 0:1

47e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Roemoang met een sublieme pass. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Van Hoof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Alexa kan de bal niet met de borst controleren. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Van Hoof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - heilige 0:2

57e minuut.
Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze passt de bal zonder na te denken. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won schiet op doel. Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - heilige 0:3

59e minuut.
Bustillos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel. Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Wampir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silagadze met een snelle inworp. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. Chechelski passt de bal met de wreef. Belie is nu in balbezit. Belie geeft een lange en hoge pass. Roemoang springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Van Hoof met een harde bal richting middenveld. Blondeel kopt de bal weg. Şuraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Belie passt de bal met de wreef. Chechelski is nu in balbezit. Chechelski probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Hoof trapt de bal weg. Silagadze geeft de bal voor. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chechelski passt de bal met de wreef. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene geeft een lange en hoge pass. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nene is nu in balbezit. Nene passt de bal met de wreef. Villanueva speelt de bal door. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin geeft een lange en hoge pass. Bonneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Blondeel is nu in balbezit. Blondeel passt de bal met de wreef. Belie is nu in balbezit. Belie geeft een hoge lob. Roemoang krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 51%, heilige 49%.
Fc FunkZz - heilige 0:3