Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo snoopy
jajola Tactiek 352
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten adequate
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Dyck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schockaert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fransen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - snoopy 1:0

3e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque geeft een lange en hoge pass. Storry rent richting de bal. Storry geeft de bal voor. Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Nevejans rent richting de bal. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert passt de bal zonder na te denken. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Berthelot verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelot geeft een lange en hoge pass. Daar is Bartczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevejans rent richting de bal. Nevejans haalt uit met een fantastische trap. Fransen bokst de bal weg.

37e minuut.
Bugalski geeft de bal voor. Buitenspel voor Etkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Schockaert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck geeft een hoge lob. Fransen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 43%, snoopy 57%.
Tempo - snoopy 1:0

47e minuut.
Vinský rent richting de bal. Smet verovert de bal door een tackle van achteren. Smet probeert naar een medespeler te passen. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hoelen rent richting de bal. Hoelen geeft een hoge lob. Inworp. Pieri met een snelle inworp. Vinský geeft een hoge lob. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bugalski kopt de bal weg. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinský begaat een overtreding. Vinský krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. Pieri speelt de bal door. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Smet speelt de bal door. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck passt de bal met de wreef. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 44%, snoopy 56%.
Tempo - snoopy 1:0