Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q K.S.K Lommel
MQ Tactiek 451
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen weak


8e minuut.
Srdanov speelt de bal door. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bylok draait met de bal, schiet en ... Van Den Durpel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Jongh de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok schiet op doel. Van Den Durpel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 1:0

17e minuut.
Ramut passt de bal zonder na te denken. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaste begaat een overtreding. Kaste krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pisarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pisarski probeert naar een medespeler te passen. Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Demoortere geeft een lange en hoge pass. Inworp. Srdanov met de inworp. Turewicz rent richting de bal. Turewicz schiet op doel. Paal! Demoortere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pisarski met een sublieme pass. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz passt de bal met de wreef. Bylok rent richting de bal. Bylok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Turewicz onderschept slim de pass. Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok schiet op doel. Jongh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bastiaens neemt de hoekschop. Van Den Durpel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bylok rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 2:0

44e minuut.
Biondo probeert naar een medespeler te passen. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Márquez rent richting de bal. Turewicz rent richting de bal. Turewicz haalt uit met een fantastische trap. Van Den Durpel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 42%, K.S.K Lommel 58%.
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 2:0

49e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Turewicz rent richting de bal. Turewicz passt de bal met de wreef. Srdanov rent richting de bal. Srdanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ledor rent richting de bal. Ledor met een sublieme pass. Biondo probeert naar een medespeler te passen. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Srdanov met een sublieme pass. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 3:0

74e minuut.
Kaste geeft een lange en hoge pass. Ramut rent richting de bal. Ramut geeft een lange en hoge pass. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 47%, K.S.K Lommel 53%.
FC-Mattes-Q - K.S.K Lommel 4:0