Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel FC-Mattes-Q
451 Tactiek MQ
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Martínez Márquez is nu in balbezit. Bene onderschept slim de pass. Bene passt de bal in één keer door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bastiaens onderschept slim de pass. Bastiaens probeert naar een medespeler te passen. Bylok is nu in balbezit. Bylok haalt uit met een fantastische trap. Engelen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:1

11e minuut.
Srdanov rent richting de bal. Klungelig pakt Srdanov de bal. Srdanov geeft een hoge lob. Bylok is nu in balbezit. Bylok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:2

11e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Klungelig pakt Heyninck de bal. Bylok rent richting de bal. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:3

23e minuut.
Goessens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Srdanov met de inworp. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:4

27e minuut.
Bylok schiet op doel. Engelen probeert naar een medespeler te passen. Wyns controleert de bal met de borst. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Lambert rent richting de bal. Pedryukhin begaat een overtreding. Lambert raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyns wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 57%, FC-Mattes-Q 43%.
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:4

48e minuut.
Bylok draait met de bal, schiet en ... Engelen probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Márquez geeft een lange en hoge pass. Turewicz rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Engelen probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:5

54e minuut.
Turewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wyns de bal onder controle te krijgen. Bylok rent richting de bal. Bylok draait met de bal, schiet en ... Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 0:6

55e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft een hoge lob. Heyninck kopt de bal weg. Lambert is nu in balbezit. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 1:6

59e minuut.
Pedryukhin speelt de bal door. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz met een sublieme pass. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 1:7

68e minuut.
Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanov passt de bal zonder na te denken. Bylok is nu in balbezit. Bylok schiet op doel. Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Turewicz geeft de bal voor. Daar is Bastiaens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysmans rent richting de bal. Bastiaens onderschept slim de pass. Bastiaens schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Inworp. Bastiaens met een snelle inworp. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz haalt uit met een fantastische trap. Mooren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 1:8

74e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski onderschept slim de pass. Pisarski geeft een hoge lob. Bastiaens is nu in balbezit. Bastiaens geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bylok rent richting de bal. Bylok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 1:9

88e minuut.
Wyns speelt de bal door. Inworp. Pedryukhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turewicz kan de bal niet met de borst controleren. Turewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 69%, FC-Mattes-Q 31%.
K.S.K Lommel - FC-Mattes-Q 1:9