Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige HO Veltem
343 Tactiek mid
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten excellent
good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. Chechelski passt de bal met de wreef. Gerhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang onderschept slim de pass. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Ramm bokst de bal weg.

20e minuut.
Ballester passt de bal met de wreef. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden passt de bal met de wreef. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Bonneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Melo Rêgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Blondeel de bal. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Bonneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 0:1

27e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won kopt de bal weg. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szafrański kopt de bal weg. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Chanoine de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Dąbiewicz de bal onder controle te krijgen. Roemoang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballester. Ballester krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ballester bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine is nu in balbezit. Dönmezoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Dönmezoğlu krijgt een gele kaart. Chanoine raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandenborre komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szafrański probeert de bal aan de voet te houden. Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 55%, HO Veltem 45%.
heilige - HO Veltem 0:1

50e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels met een sublieme pass. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 0:2

52e minuut.
Blondeel passt de bal in één keer door. Gerhardsen geeft een lange en hoge pass. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. Bonneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 0:3

56e minuut.
Blondeel verovert de bal door een tackle van achteren. Blondeel met een sublieme pass. Chechelski rent richting de bal. Pieckenhagen onderschept slim de pass. Pieckenhagen geeft de bal voor. Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cheng-Won is nu in balbezit. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang met een sublieme pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pieckenhagen is nu in balbezit. Pieckenhagen met een sublieme pass. Chanoine is nu in balbezit. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Bonneau bokst de bal weg.

69e minuut.
Cheng-Won probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belie de bal. Belie geeft een lange en hoge pass. Ramm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belie zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieckenhagen. Chechelski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chechelski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roemoang maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 1:3

77e minuut.
Vandenborre onderschept slim de pass. Blondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bonneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 1:4

78e minuut.
Klungelig pakt Chechelski de bal. Chanoine rent richting de bal. Chanoine passt de bal zonder na te denken. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Bonneau bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belie met de inworp. Szafrański speelt de bal door. Ramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - HO Veltem 2:4

85e minuut.
Gerhardsen is nu in balbezit. Gerhardsen geeft een lange en hoge pass. Chanoine met een sublieme pass. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gerhardsen is nu in balbezit. Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen probeert naar een medespeler te passen. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 51%, HO Veltem 49%.
heilige - HO Veltem 2:4