Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel snoopy
451 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


17e minuut.
Bagaméri passt de bal met de wreef. Cuzino is nu in balbezit. Wyns maakt een afschuwelijke overtreding. Wyns krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nomas met een sublieme pass. Bagaméri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huysmans. Bagaméri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nomas met een snel genomen vrije trap. Bagaméri kopt de bal weg. Etkowski rent richting de bal. Etkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Nys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nomas verovert de bal door een tackle van achteren. Nomas speelt de bal door. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 48%, snoopy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.K Lommel - snoopy 0:0

48e minuut.
Lenaerts met de inworp. Bene rent richting de bal. Bene geeft een hoge lob. Fransen met een sublieme pass. Vinský kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Etkowski kan de bal niet met de borst controleren. Etkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - snoopy 0:1

54e minuut.
Engelen rent richting de bal. Engelen geeft de bal voor. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Bagaméri kopt de bal weg. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wyns rent richting de bal. Nomas onderschept slim de pass. Nomas passt de bal zonder na te denken. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cuzino heeft problemen om de bal te vangen. Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuzino. Cuzino krijgt een gele kaart. Nys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nys kan niet meer verder spelen. Biondo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri geeft de bal voor. Lenaerts rent richting de bal. Bagaméri onderschept slim de pass. Bagaméri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 56%, snoopy 44%.
K.S.K Lommel - snoopy 0:1