Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snoopy K.S.K Lommel
352 Tactiek 451
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 42
goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Bugalski passt de bal in één keer door. Bagaméri met een sublieme pass. Vinský met een sublieme pass. Etkowski heeft problemen om de bal te vangen. Etkowski draait met de bal, schiet en ... De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De Canck met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cuzino de bal. Deveen kopt de bal weg. Castagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jongh geeft de bal voor. Inworp. Cuzino met een snelle inworp. Vinský rent richting de bal. Vinský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cools probeert de bal met de borst te controleren. Cuzino is nu in balbezit. Cools maakt een afschuwelijke overtreding. Cools krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Etkowski de bal. Vinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinský passt de bal zonder na te denken. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Etkowski rent richting de bal. Etkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snoopy - K.S.K Lommel 1:0

34e minuut.
Pieri rent richting de bal. Pieri passt de bal met de wreef. Etkowski is nu in balbezit. Etkowski draait met de bal, schiet en ... Demoortere probeert de bal aan de voet te houden. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoopy 38%, K.S.K Lommel 62%.
snoopy - K.S.K Lommel 1:0

53e minuut.
Nomas met een sublieme pass. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patrizi. Patrizi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vinský onderschept slim de pass. Vinský geeft een hoge lob. Bagaméri is nu in balbezit. Bagaméri schiet op doel. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snoopy - K.S.K Lommel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoopy 48%, K.S.K Lommel 52%.
snoopy - K.S.K Lommel 2:0