Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians heilige
tactico Tactiek 343
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
solid Passen good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Roemoang is nu in balbezit. Roemoang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cheng-Won de bal. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - heilige 0:1

4e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft een hoge lob. Dönmezoğlu rent richting de bal. Contini verovert de bal door een tackle van achteren. Contini schiet op doel. Bonneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Roemoang kopt de bal weg. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Roemoang heeft problemen om de bal te vangen. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - heilige 0:2

11e minuut.
Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Šácha onderschept slim de pass. Roemoang begaat een overtreding. Roemoang krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zdražil met een sublieme pass. Daar is Krehely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krehely passt de bal met de wreef. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Šácha is nu in balbezit. Roemoang begaat een overtreding. Šácha raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Melo Rêgo geeft de bal voor. Inworp. Murdzak met de inworp. Krehely speelt de bal door. Colţan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sahakyan passt de bal in één keer door. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz passt de bal met de wreef. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Blondeel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blondeel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivitz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won geeft een lange en hoge pass. Zdražil probeert de bal met de borst te controleren. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ivitz passt de bal met de wreef. Szafrański met een sublieme pass. Murdzak speelt de bal door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 44%, heilige 56%.
Preatorians - heilige 0:2

48e minuut.
Ivitz speelt de bal door. Contini rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Blondeel ... Strafschop! Contini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Contini neemt zijn aanloop. Bonneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - heilige 1:2

54e minuut.
Ivitz speelt de bal door. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. Bonneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preatorians - heilige 2:2

55e minuut.
Kolarić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Colţan rent richting de bal. Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won passt de bal met de wreef. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uytterhaegen kopt de bal weg. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won passt de bal zonder na te denken. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Blondeel de bal. Blondeel speelt de bal door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ivitz rent richting de bal. Ivitz passt de bal in één keer door. Melo Rêgo probeert de bal aan de voet te houden. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - heilige 3:2

75e minuut.
Chechelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Uytterhaegen kan de bal niet met de borst controleren. Sahakyan onderschept slim de pass. Sahakyan speelt de bal door. Belie rent richting de bal. Belie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chechelski met een snelle inworp. Szafrański rent richting de bal. Szafrański geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sahakyan speelt de bal door. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini met een sublieme pass. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 47%, heilige 53%.
Preatorians - heilige 3:2