Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige Preatorians
343 Tactiek tactico
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Chechelski rent richting de bal. Sahakyan begaat een overtreding. Chechelski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chechelski met een snel genomen vrije trap. Roemoang maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Belie speelt de bal door. Cheng-Won heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Preatorians 1:0

10e minuut.
Kolarić passt de bal met de wreef. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. Bonneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Melo Rêgo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heilige - Preatorians 1:1

17e minuut.
Belie speelt de bal door. Uytterhaegen probeert naar een medespeler te passen. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang schiet op doel. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Preatorians 2:1

24e minuut.
Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan geeft de bal voor. Cheng-Won geeft een lange en hoge pass. Roemoang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Preatorians 3:1

27e minuut.
Sahakyan probeert de bal aan de voet te houden. Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal met de wreef. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Belie geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen kopt de bal weg. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Preatorians 4:1

34e minuut.
Murdzak geeft een hoge lob. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera onderschept slim de pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini verovert de bal door een tackle van achteren. Contini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kolarić met een sublieme pass. Friera heeft problemen om de bal te vangen. Melo Rêgo is nu in balbezit. Friera rent richting de bal. Friera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 47%, Preatorians 53%.
heilige - Preatorians 4:1

62e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan passt de bal zonder na te denken. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Preatorians 4:2

64e minuut.
Inworp. Rudnik met een snelle inworp. Chechelski met een sublieme pass. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivitz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sahakyan met een sublieme pass. Contini is nu in balbezit. Blondeel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contini raakt geblesseerd tijdens het duel. Contini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Bonneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 51%, Preatorians 49%.
heilige - Preatorians 4:2