Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo K.S.K Lommel
jajola Tactiek 451
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 36.2
solid Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen weak


14e minuut.
Deveen rent richting de bal. de Rycke onderschept slim de pass. de Rycke passt de bal met de wreef. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Verwimp kan de bal niet met de borst controleren. Barthels begaat een overtreding. Verwimp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verwimp met een snel genomen vrije trap. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans haalt uit met een fantastische trap. Jongh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - K.S.K Lommel 1:0

23e minuut.
Daar is Barthels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verwimp verovert de bal door een tackle van achteren. Verwimp passt de bal in één keer door. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barthels is nu in balbezit. Barthels passt de bal met de wreef. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - K.S.K Lommel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 44%, K.S.K Lommel 56%.
Tempo - K.S.K Lommel 2:0

47e minuut.
Cools rent richting de bal. Schockaert onderschept slim de pass. Schockaert met een sublieme pass. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Verwimp geeft de bal voor. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck probeert naar een medespeler te passen. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. de Rycke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Biondo heeft problemen om de bal te vangen. Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Cools maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cools naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Nevejans is nu in balbezit. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert met een sublieme pass. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap. Engelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - K.S.K Lommel 3:0

65e minuut.
Hoelen geeft een hoge lob. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans met een sublieme pass. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - K.S.K Lommel 4:0

68e minuut.
Hoelen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biondo met een snelle inworp. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Van Dyck geeft de bal voor. Demoortere kopt de bal weg. Smet probeert naar een medespeler te passen. Nevejans rent richting de bal. Nevejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - K.S.K Lommel 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 37%, K.S.K Lommel 63%.
Tempo - K.S.K Lommel 5:0