Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem Tempo
mid Tactiek jajola
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft de bal voor. Van den Branden kopt de bal weg. Chanoine probeert de bal met de borst te controleren. Chanoine schiet op doel. Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crabeels. Crabeels krijgt een gele kaart.

16e minuut.
de Rycke is nu in balbezit. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke rent richting de bal. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 0:1

26e minuut.
Beerens rent richting de bal. de Rycke is nu in balbezit. Beerens rent richting de bal. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 50%, Tempo 50%.
HO Veltem - Tempo 0:1

47e minuut.
Van den Branden met een sublieme pass. Crabeels heeft problemen om de bal te vangen. Crabeels speelt de bal door. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HO Veltem - Tempo 1:1

50e minuut.
Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels passt de bal met de wreef. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 2:1

51e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Pieckenhagen is nu in balbezit. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 3:1

54e minuut.
Nevejans heeft problemen om de bal te vangen. Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schockaert met een sublieme pass. Storry rent richting de bal. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieckenhagen met de inworp. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 4:1

68e minuut.
Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chanoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chanoine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vandenborre neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 5:1

71e minuut.
Pieckenhagen probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz speelt de bal door. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ballester speelt de bal door. Pieckenhagen met een sublieme pass. Crabeels speelt de bal door. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dąbiewicz met de inworp. Sola probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 6:1

78e minuut.
Ramm met een sublieme pass. Daar is Storry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine is nu in balbezit. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - Tempo 7:1

82e minuut.
Morel trapt de bal weg. Crabeels kopt de bal weg. Voorhoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gerhardsen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verwimp met de inworp. Chanoine rent richting de bal. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 37%, Tempo 63%.
HO Veltem - Tempo 7:1