Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel Fc FunkZz
451 Tactiek WZAAA
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 50.6
average Schieten solid
adequate Passen very good
average Verdedigen good


7e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal in één keer door. Silagadze speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

8e minuut.
Limpens probeert naar een medespeler te passen. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze probeert naar een medespeler te passen. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel. Mooren bokst de bal weg.

13e minuut.
Larkin is nu in balbezit. Larkin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villanueva de bal. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński onderschept slim de pass. Skuczyński geeft een lange en hoge pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin draait met de bal, schiet en ... Mooren bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bosschaert passt de bal in één keer door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal in één keer door. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nys passt de bal zonder na te denken. Bene rent richting de bal. Bene speelt de bal door. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sógor geeft een hoge lob. Larkin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huysmans. Huysmans krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 61%, Fc FunkZz 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.K Lommel - Fc FunkZz 0:0

47e minuut.
Bustillos kopt de bal weg. Wyns heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larkin. Larkin krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Verkoppen passt de bal in één keer door. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze probeert naar een medespeler te passen. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin passt de bal in één keer door. Silagadze is nu in balbezit. Silagadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Engelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Silagadze rent richting de bal. Silagadze passt de bal met de wreef. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Şuraru de bal onder controle te krijgen. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. Van Hoof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Larkin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silagadze de bal. Silagadze passt de bal in één keer door. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Fc FunkZz 0:1

74e minuut.
Wyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyns passt de bal in één keer door. Bustillos geeft de bal voor. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bosschaert passt de bal in één keer door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva speelt de bal door. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel. Mooren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Fc FunkZz 0:2

88e minuut.
Lenaerts speelt de bal door. Silagadze is nu in balbezit. Silagadze passt de bal in één keer door. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 59%, Fc FunkZz 41%.
K.S.K Lommel - Fc FunkZz 0:2