Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc FunkZz K.S.K Lommel
WZAAA Tactiek 451
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels rent richting de bal. Castagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Deveen met een sublieme pass. Pangraţiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villanueva. Villanueva krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Limpens de bal. Limpens geeft een lange en hoge pass. Daar is Demoortere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silagadze rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze verovert de bal door een tackle van achteren. Silagadze passt de bal met de wreef. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jongh geeft een lange en hoge pass. Motyka is nu in balbezit. Motyka passt de bal met de wreef. Castagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Hoof met een harde bal richting middenveld. Silagadze kopt de bal weg. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Larkin passt de bal zonder na te denken. Silagadze speelt de bal door. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - K.S.K Lommel 1:0

25e minuut.
Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools geeft een hoge lob. Bustillos met een sublieme pass. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Demoortere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silagadze rent richting de bal. Silagadze schiet op doel. De Canck bokst de bal weg.

35e minuut.
Silagadze kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Patrizi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrizi krijgt een gele kaart. Villanueva raakt geblesseerd tijdens het duel. Bustillos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Larkin is nu in balbezit. Kaste onderschept slim de pass. Silagadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silagadze krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pelis rent richting de bal. Pelis passt de bal met de wreef. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - K.S.K Lommel 2:0

44e minuut.
Larkin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Silagadze de bal. Demoortere is nu in balbezit. Larkin verovert de bal door een tackle van achteren. Larkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 45%, K.S.K Lommel 55%.
Fc FunkZz - K.S.K Lommel 2:0

53e minuut.
Pelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelis geeft een lange en hoge pass. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Motyka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Den Durpel komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa geeft de bal voor. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal in één keer door. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Verkoppen passt de bal zonder na te denken. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva met een sublieme pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Limpens speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. De Canck bokst de bal weg.

70e minuut.
Verkoppen met een sublieme pass. Van Den Durpel rent richting de bal. Silagadze begaat een overtreding. Silagadze krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Van Den Durpel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin passt de bal zonder na te denken. De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens geeft een lange en hoge pass. Jongh kopt de bal weg. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 50%, K.S.K Lommel 50%.
Fc FunkZz - K.S.K Lommel 2:0