Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q heilige
MQ Tactiek 343
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang passt de bal met de wreef. Chechelski probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:1

21e minuut.
Ledor is nu in balbezit. Ledor passt de bal met de wreef. Szafrański probeert naar een medespeler te passen. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Belie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roemoang de bal. Uytterhaegen rent richting de bal. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:2

26e minuut.
Ledor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won passt de bal met de wreef. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Gradkowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Uytterhaegen geeft een hoge lob. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski geeft een lange en hoge pass. Dönmezoğlu rent richting de bal. Dönmezoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roemoang springt en kopt de bal. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dönmezoğlu passt de bal zonder na te denken. Chechelski rent richting de bal. Chechelski passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Blondeel kopt de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 70%, heilige 30%.
FC-Mattes-Q - heilige 0:3

48e minuut.
Blondeel met een sublieme pass. Chechelski rent richting de bal. Bastiaens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chechelski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chechelski kan niet meer verder spelen. Rudnik komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Blondeel passt de bal in één keer door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda rent richting de bal. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pisarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Roemoang kopt de bal weg. Ledor probeert de bal aan de voet te houden. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:4

68e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uytterhaegen kopt de bal weg. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang met een sublieme pass. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rudnik speelt de bal door. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Belie met de inworp. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass. Pisarski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roemoang rent richting de bal. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:5

82e minuut.
Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Belie met een sublieme pass. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel. Gradkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Gradkowski speelt de bal door. Blondeel kopt de bal weg. Ledor heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Roemoang verovert de bal door een tackle van achteren. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - heilige 0:6

88e minuut.
Rudnik geeft de bal voor. Pisarski kopt de bal weg. Martínez Márquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 65%, heilige 35%.
FC-Mattes-Q - heilige 0:6