Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige FC-Mattes-Q
343 Tactiek MQ
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 44.1
formidabel Schieten redelijk
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Ramut is nu in balbezit. Uytterhaegen is nu in balbezit. Met opzet legt Ramut zijn tegenspeler op de grond. Ramut krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Blondeel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedryukhin. Blondeel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chechelski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roemoang springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bylok rent richting de bal. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok is nu in balbezit. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Roemoang de bal. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut rent richting de bal. Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 1:0

21e minuut.
Belie onderschept slim de pass. Belie passt de bal met de wreef. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel. Gradkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 2:0

24e minuut.
Roemoang passt de bal in één keer door. Ramut onderschept slim de pass. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisarski de bal onder controle te krijgen. Gradkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Uytterhaegen geeft de bal voor. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 3:0

31e minuut.
Wampir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Srdanov met een snelle inworp. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz geeft een lange en hoge pass. Paal!

33e minuut.
Blondeel onderschept slim de pass. Blondeel geeft de bal voor. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel. Gradkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 4:0

34e minuut.
Blondeel rent richting de bal. Blondeel passt de bal zonder na te denken. Cheng-Won probeert naar een medespeler te passen. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 5:0

37e minuut.
Cheng-Won rent richting de bal. Roemoang rent richting de bal. Cheng-Won rent richting de bal. Roemoang rent richting de bal. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Blondeel speelt de bal door. Martínez Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Márquez probeert naar een medespeler te passen. Bastiaens is nu in balbezit. Bastiaens geeft een lange en hoge pass. Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rudnik rent richting de bal. Blondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeel passt de bal zonder na te denken. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 39%, FC-Mattes-Q 61%.
heilige - FC-Mattes-Q 5:0

47e minuut.
Belie met een sublieme pass. Cheng-Won is nu in balbezit. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pisarski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Roemoang is nu in balbezit. Cheng-Won rent richting de bal. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Won schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 6:0

55e minuut.
Srdanov passt de bal zonder na te denken. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechelski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedryukhin komt bij de bal en schiet. Bonneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Belie met een snelle inworp. Blondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeel geeft een lange en hoge pass. Chechelski geeft een hoge lob. Roemoang springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cheng-Won passt de bal zonder na te denken. Rudnik is nu in balbezit. Pisarski verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cheng-Won geeft een lange en hoge pass. Pisarski kan de bal niet met de borst controleren. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - FC-Mattes-Q 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 38%, FC-Mattes-Q 62%.
heilige - FC-Mattes-Q 7:0