Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem snoopy
mid Tactiek 352
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre is nu in balbezit. Chanoine rent richting de bal. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Fransen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chanoine de bal onder controle te krijgen. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Fransen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fransen trapt de bal weg. Pieckenhagen kopt de bal weg. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine geeft een hoge lob. Van den Branden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pieri speelt de bal door. Nomas rent richting de bal. Nomas passt de bal in één keer door. Bagaméri rent richting de bal. Bagaméri schiet op doel. Ramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bugalski rent richting de bal. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine passt de bal in één keer door. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Fransen trapt de bal weg. Bagaméri kopt de bal weg. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieri is nu in balbezit. Vandenborre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nomas met een snel genomen vrije trap. Bagaméri maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ramm bokst de bal weg.

22e minuut.
Crabeels met een sublieme pass. Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen met een sublieme pass. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal in één keer door. Chanoine heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartczak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vinský speelt de bal door. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbiewicz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vinský rent richting de bal. Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Crabeels speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Chanoine springt en kopt de bal. Passarela kopt de bal weg. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - snoopy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 39%, snoopy 61%.
HO Veltem - snoopy 1:0

49e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Chanoine rent richting de bal. Chanoine passt de bal zonder na te denken. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Fransen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bugalski rent richting de bal. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden passt de bal met de wreef. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - snoopy 2:0

63e minuut.
Passarela geeft een lange en hoge pass. Pieckenhagen kopt de bal weg. Bugalski heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vinský kopt de bal weg. Ballester probeert naar een medespeler te passen. Passarela rent richting de bal. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Fransen bokst de bal weg.

68e minuut.
Chanoine rent richting de bal. Nomas begaat een overtreding. Chanoine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crabeels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - snoopy 3:0

70e minuut.
Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba geeft de bal voor. Van den Branden kopt de bal weg. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mikosik is nu in balbezit. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden passt de bal met de wreef. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mikosik heeft problemen om de bal te vangen. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela speelt de bal door. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - snoopy 4:0

80e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz speelt de bal door. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bartczak de bal. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vinský rent richting de bal. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels geeft de bal voor. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. Fransen bokst de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Fransen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 38%, snoopy 62%.
HO Veltem - snoopy 4:0