Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snoopy HO Veltem
352 Tactiek mid
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten formidable
good Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Crabeels speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gerhardsen onderschept slim de pass. Gerhardsen speelt de bal door. Pieckenhagen speelt de bal door. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Fransen bokst de bal weg.

11e minuut.
Ballester rent richting de bal. Ballester geeft de bal voor. Chanoine is nu in balbezit. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fransen met een harde bal richting middenveld. Dąbiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen passt de bal met de wreef. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Fransen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snoopy - HO Veltem 0:1

37e minuut.
Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel. Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pieckenhagen rent richting de bal. Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. Pieri passt de bal zonder na te denken. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoopy 64%, HO Veltem 36%.
snoopy - HO Veltem 0:1

53e minuut.
Pieckenhagen is nu in balbezit. Pieckenhagen geeft een hoge lob. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine passt de bal met de wreef. Marzocchi is nu in balbezit. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Fransen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vinský rent richting de bal. Crabeels onderschept slim de pass. Crabeels passt de bal zonder na te denken. Chanoine rent richting de bal. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Bartczak begaat een overtreding. Vandenborre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandenborre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chanoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snoopy - HO Veltem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoopy 68%, HO Veltem 32%.
snoopy - HO Veltem 0:2