Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians Tempo
tactico Tactiek jajola
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 46.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Hoelen onderschept slim de pass. Hoelen probeert naar een medespeler te passen. Voorhoof rent richting de bal. Contini verovert de bal door een tackle van achteren. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodríguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colţan rent richting de bal. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Smet verovert de bal door een tackle van achteren. Smet geeft de bal voor. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Soria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - Tempo 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Colţan de bal. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Voorhoof met een sublieme pass. Klungelig pakt Colţan de bal. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Smet passt de bal met de wreef. Nevejans rent richting de bal. Rodríguez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rodríguez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Krehely rent richting de bal. Colţan is nu in balbezit. Colţan geeft een lange en hoge pass. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal. Morel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preatorians - Tempo 1:1

40e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Colţan speelt de bal door. Voorhoof rent richting de bal. Contini onderschept slim de pass. Contini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 45%, Tempo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preatorians - Tempo 1:1

51e minuut.
Berthelot verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak met de inworp. Krehely geeft een lange en hoge pass. Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - Tempo 2:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolarić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans onderschept slim de pass. Nevejans speelt de bal door. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Rycke is nu in balbezit. Soria met een sublieme pass. Contini speelt de bal door. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera geeft een lange en hoge pass. Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Contini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - Tempo 3:1

72e minuut.
Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp geeft een lange en hoge pass. de Rycke kopt de bal weg. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Hoelen onderschept slim de pass. Friera verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schockaert krijgt een gele kaart. Friera raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Schockaert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friera met de inworp. Schockaert rent richting de bal. Schockaert passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Ivitz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Friera rent richting de bal. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan geeft de bal voor. Ivitz rent richting de bal. Ivitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schockaert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahakyan met de inworp. Friera is nu in balbezit. Friera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 39%, Tempo 61%.
Preatorians - Tempo 3:1