Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo Preatorians
jajola Tactiek tactico
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Contini rent richting de bal. Berthelot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:1

3e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een hoge lob. Daar is Berthelot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel. Morel bokst de bal weg.

4e minuut.
Friera geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schockaert kopt de bal weg. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zdražil geeft een lange en hoge pass. Friera kan de bal niet met de borst controleren. Hoelen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoelen krijgt een gele kaart. Friera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Contini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:2

29e minuut.
Berthelot passt de bal in één keer door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Smet kan de bal niet met de borst controleren. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera haalt uit met een fantastische trap. Morel bokst de bal weg.

33e minuut.
Sahakyan geeft een hoge lob. Voorhoof kopt de bal weg. Klungelig pakt Colţan de bal. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rodríguez passt de bal in één keer door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen rent richting de bal. Friera rent richting de bal. Friera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Berthelot onderschept slim de pass. Berthelot met een sublieme pass. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera draait met de bal, schiet en ... Morel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:3

43e minuut.
Friera passt de bal zonder na te denken. Contini is nu in balbezit. Smet begaat een overtreding. Smet krijgt een gele kaart. Contini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Contini kan niet meer verder spelen. Ivitz komt het veld opgelopen. Sahakyan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nevejans kopt de bal weg. Colţan rent richting de bal. Huyghe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Huyghe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Huyghe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 60%, Preatorians 40%.
Tempo - Preatorians 0:3

58e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan met een sublieme pass. Ivitz rent richting de bal. Ivitz haalt uit met een fantastische trap. Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:4

71e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kolarić haalt uit met een fantastische trap. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:5

76e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Zdražil verovert de bal door een tackle van achteren. Zdražil probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Schockaert met een snelle inworp. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans verovert de bal door een tackle van achteren. Nevejans geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Storry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthelot rent richting de bal. Ivitz onderschept slim de pass. Ivitz draait met de bal, schiet en ... Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Preatorians 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 55%, Preatorians 45%.
Tempo - Preatorians 0:6