Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige K.S.K Lommel
343 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 36
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelen is nu in balbezit. Roemoang onderschept slim de pass. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mooren met een harde bal richting middenveld. Blondeel kopt de bal weg. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang met een sublieme pass. Engelen rent richting de bal. Roemoang verovert de bal door een tackle van achteren. Roemoang schiet op doel. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Szafrański probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won passt de bal met de wreef. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie geeft een hoge lob. Roemoang rent richting de bal. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Mooren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 2:0

30e minuut.
Uytterhaegen met een sublieme pass. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won passt de bal zonder na te denken. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 3:0

34e minuut.
Lenaerts onderschept slim de pass. Lenaerts geeft de bal voor. Engelen probeert de bal aan de voet te houden. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Blondeel verovert de bal door een tackle van achteren. Blondeel probeert naar een medespeler te passen. Roemoang rent richting de bal. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 4:0

42e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen speelt de bal door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 5:0

43e minuut.
Wyns is nu in balbezit. Roemoang onderschept slim de pass. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 30%, K.S.K Lommel 70%.
heilige - K.S.K Lommel 6:0

48e minuut.
Rudnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uytterhaegen geeft de bal voor. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Szafrański is nu in balbezit. Szafrański passt de bal met de wreef. Belie heeft problemen om de bal te vangen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Mooren bokst de bal weg.

52e minuut.
Belie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheng-Won kopt de bal weg. Daar is Roemoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roemoang schiet op doel. Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 7:0

53e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Nys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uytterhaegen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blondeel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won is nu in balbezit. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Blondeel is nu in balbezit. Biondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blondeel raakt geblesseerd tijdens het duel. Blondeel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roemoang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szafrański passt de bal in één keer door. Rudnik geeft de bal voor. Van Den Durpel geeft de bal voor. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Bonneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Huysmans probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lenaerts rent richting de bal. Belie onderschept slim de pass. Belie met een sublieme pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roemoang rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wyns geeft een lange en hoge pass. Wampir rent richting de bal. Wampir geeft de bal voor. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir geeft de bal voor. Roemoang rent richting de bal. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - K.S.K Lommel 8:0

76e minuut.
de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye passt de bal zonder na te denken. Dönmezoğlu onderschept slim de pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wampir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bene met een snelle inworp. Nys geeft een lange en hoge pass. Lambert krijgt zijn hoofd ertegen. Bonneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik geeft een hoge lob. Cheng-Won kopt de bal weg. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Blondeel onderschept slim de pass. Blondeel speelt de bal door. Bene probeert naar een medespeler te passen. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Belie speelt de bal door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 32%, K.S.K Lommel 68%.
heilige - K.S.K Lommel 8:0