Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel heilige
451 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.7 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen very good


8e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Blondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondeel geeft een hoge lob. Wyns probeert de bal met de borst te controleren. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:1

20e minuut.
Wampir geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wyns de bal onder controle te krijgen. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel. Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:2

30e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Uytterhaegen met een sublieme pass. Cheng-Won rent richting de bal. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik schiet op doel. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een hoge lob. Inworp. Uytterhaegen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roemoang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mooren trapt de bal weg van het doel. Blondeel kopt de bal weg. Cheng-Won heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Belie met een snelle inworp. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang geeft een hoge lob. Huysmans onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uytterhaegen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheng-Won maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Engelen probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uytterhaegen neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mooren trapt de bal weg. Blondeel kopt de bal weg. Goessens heeft problemen om de bal te vangen. Rudnik rent richting de bal. Rudnik schiet op doel. Mooren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:3

41e minuut.
Blondeel speelt de bal door. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik passt de bal in één keer door. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Mooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:4

43e minuut.
Huysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won onderschept slim de pass. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:5

45e minuut.
Rudnik haalt uit met een fantastische trap. Huysmans heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 76%, heilige 24%.
K.S.K Lommel - heilige 0:5

47e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyns verovert de bal door een tackle van achteren. Blondeel verovert de bal door een tackle van achteren. Roemoang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. Belie met een snelle inworp. Roemoang geeft een hoge lob. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won schiet op doel. Mooren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dönmezoğlu geeft een hoge lob. Rudnik kopt de bal weg. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:6

52e minuut.
Goessens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roemoang rent richting de bal. Roemoang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik passt de bal in één keer door. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won schiet op doel. Huysmans probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:7

59e minuut.
Nys is nu in balbezit. Blondeel onderschept slim de pass. Blondeel speelt de bal door. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rudnik controleert de bal met de borst. Wyns met een sublieme pass. Biondo met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Blondeel met een sublieme pass. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik passt de bal zonder na te denken. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Huysmans verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Uytterhaegen met de inworp. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mooren trapt de bal weg. Chechelski kopt de bal weg. Klungelig pakt Nys de bal. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:8

68e minuut.
Dönmezoğlu rent richting de bal. Dönmezoğlu geeft de bal voor. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:9

71e minuut.
Chechelski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blondeel de bal. Blondeel met een sublieme pass. Daar is Roemoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roemoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chechelski kopt de bal weg. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang passt de bal zonder na te denken. Rudnik rent richting de bal. Rudnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie geeft de bal voor. Wyns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Blondeel rent richting de bal. Blondeel probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - heilige 0:10

80e minuut.
Wampir kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudnik de bal. Rudnik geeft een hoge lob. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cheng-Won speelt de bal door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik rent richting de bal. Rudnik draait met de bal, schiet en ... Engelen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 78%, heilige 22%.
K.S.K Lommel - heilige 0:10