Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc FunkZz FC-Mattes-Q
WZAAA Tactiek MQ
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 43.6
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Turewicz geeft een lange en hoge pass. Srdanov is nu in balbezit. Srdanov geeft een lange en hoge pass. Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedryukhin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Srdanov rent richting de bal. Srdanov geeft de bal voor. Bastiaens kopt de bal weg. Van Hoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Skuczyński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ramut geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pedryukhin passt de bal zonder na te denken. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turewicz de bal. Turewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens onderschept slim de pass. Limpens met een sublieme pass. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 44%, FC-Mattes-Q 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc FunkZz - FC-Mattes-Q 0:0

46e minuut.
Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva met een sublieme pass. Larkin controleert de bal met de borst. Larkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daar is Ramut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin rent richting de bal. Martínez Márquez is nu in balbezit. Larkin verovert de bal door een tackle van achteren. Larkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Martínez Márquez probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen probeert naar een medespeler te passen. Buda is nu in balbezit. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ... Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Limpens passt de bal zonder na te denken. Srdanov is nu in balbezit. Srdanov passt de bal met de wreef. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bustillos passt de bal met de wreef. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal in één keer door. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Larkin verovert de bal door een tackle van achteren. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal zonder na te denken. Silagadze rent richting de bal. Silagadze schiet op doel. Gradkowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Buda controleert de bal met de borst. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Ledor de bal. Silagadze is nu in balbezit. Silagadze speelt de bal door. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc FunkZz - FC-Mattes-Q 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc FunkZz 30%, FC-Mattes-Q 70%.
Fc FunkZz - FC-Mattes-Q 1:0