Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige Tempo
343 Tactiek jajola
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 45.7
formidable Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Smet probeert naar een medespeler te passen. Schockaert rent richting de bal. Schockaert passt de bal in één keer door. de Rycke rent richting de bal. de Rycke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nevejans passt de bal in één keer door. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke speelt de bal door. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Tempo 0:1

17e minuut.
Rudnik is nu in balbezit. Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Chechelski verovert de bal door een tackle van achteren. Chechelski geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won springt en kopt de bal. Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heilige - Tempo 1:1

23e minuut.
Chechelski rent richting de bal. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Blondeel met een sublieme pass. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Nene geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Van Dyck heeft problemen om de bal te vangen. Wampir onderschept slim de pass. Verwimp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Verwimp naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Uytterhaegen onderschept slim de pass. Inworp. Szafrański met een snelle inworp. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schockaert is nu in balbezit. Schockaert geeft de bal voor. de Rycke kopt de bal weg. Nevejans rent richting de bal. Nevejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - Tempo 1:2

43e minuut.
Uytterhaegen met een sublieme pass. Schockaert is nu in balbezit. Rudnik onderschept slim de pass. Nene is nu in balbezit. Nene speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hoelen geeft een hoge lob. Blondeel kopt de bal weg. Rudnik met een sublieme pass. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 51%, Tempo 49%.
heilige - Tempo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 47%, Tempo 53%.
heilige - Tempo 1:2