Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel Preatorians
451 Tactiek tactico
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen excellent


8e minuut.
Kaste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Den Durpel komt het veld opgelopen. Sahakyan wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:1

13e minuut.
Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan geeft een hoge lob. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friera is nu in balbezit. Friera geeft een lange en hoge pass. Contini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:2

22e minuut.
De Canck probeert naar een medespeler te passen. Colţan kopt de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. Jongh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vega neemt de hoekschop. Krehely springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Canck trapt de bal weg van het doel. Colţan kopt de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jongh onderschept slim de pass. Murdzak geeft een hoge lob. Jongh controleert de bal met de borst. Krehely rent richting de bal. Krehely schiet op doel. De Canck bokst de bal weg. Contini rent richting de bal. Contini geeft een hoge lob. De Canck bokst de bal weg.

33e minuut.
Murdzak geeft de bal voor. Jongh controleert de bal met de borst. Contini rent richting de bal. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Nys geeft een lange en hoge pass. Cioropina geeft een hoge lob. Colţan kopt de bal weg. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini schiet op doel. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 69%, Preatorians 31%.
K.S.K Lommel - Preatorians 0:2

49e minuut.
Contini is nu in balbezit. Contini passt de bal in één keer door. Friera is nu in balbezit. Friera schiet op doel. De Canck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:3

50e minuut.
Friera controleert de bal met de borst. Barthels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Friera raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Contini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:4

52e minuut.
Krehely rent richting de bal. Krehely passt de bal in één keer door. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. Demoortere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een hoge lob. Contini kopt de bal weg. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Kolarić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera passt de bal met de wreef. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Cools speelt de bal door. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan passt de bal zonder na te denken. Friera is nu in balbezit. Friera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jongh. Contini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahakyan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Kolarić passt de bal zonder na te denken. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Patrizi de bal onder controle te krijgen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een lange en hoge pass. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zdražil rent richting de bal. Zdražil passt de bal met de wreef. Demoortere bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera verovert de bal door een tackle van achteren. Friera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Contini probeert de bal aan de voet te houden. Patrizi rent richting de bal. Patrizi met een sublieme pass. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Demoortere de bal. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan passt de bal in één keer door. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:5

84e minuut.
Inworp. Ivitz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zdražil geeft een hoge lob. Jongh is nu in balbezit. Ivitz onderschept slim de pass. Ivitz heeft problemen om de bal te vangen. Ivitz draait met de bal, schiet en ... De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Šácha onderschept slim de pass. Šácha probeert naar een medespeler te passen. Colţan met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Preatorians 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 77%, Preatorians 23%.
K.S.K Lommel - Preatorians 0:6