Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians K.S.K Lommel
tactico Tactiek 451
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić met een sublieme pass. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 1:0

6e minuut.
Sahakyan passt de bal met de wreef. Friera is nu in balbezit. Friera passt de bal zonder na te denken. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 2:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Demoortere de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolarić zal de hoekschop nemen. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Contini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demoortere de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft de bal voor. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 3:0

19e minuut.
Jongh passt de bal zonder na te denken. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan passt de bal in één keer door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck bokst de bal weg.

20e minuut.
Zdražil geeft de bal voor. Friera controleert de bal met de borst. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Šácha passt de bal met de wreef. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft een hoge lob. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić geeft de bal voor. Friera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini onderschept slim de pass. Contini passt de bal met de wreef. Friera rent richting de bal. Friera draait met de bal, schiet en ... De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Friera is nu in balbezit. Friera probeert naar een medespeler te passen. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 4:0

31e minuut.
Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barthels. Sahakyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sahakyan met een snel genomen vrije trap. Contini springt en kopt de bal. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 5:0

37e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft de bal voor. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 6:0

40e minuut.
Sahakyan passt de bal in één keer door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan speelt de bal door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Colţan geeft de bal voor. Inworp. Pangraţiu met een snelle inworp. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 27%, K.S.K Lommel 73%.
Preatorians - K.S.K Lommel 6:0

46e minuut.
Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan geeft de bal voor. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
De Canck speelt de bal door. Zdražil kopt de bal weg. Colţan met een sublieme pass. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cools geeft een hoge lob. Kaste heeft problemen om de bal te vangen. Friera met een sublieme pass. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Patrizi geeft de bal voor. Zdražil kopt de bal weg. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 7:0

62e minuut.
Demoortere probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 8:0

67e minuut.
Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera met een sublieme pass. Jongh rent richting de bal. Contini onderschept slim de pass. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 9:0

79e minuut.
Jongh geeft de bal voor. Cioropina geeft een hoge lob. Colţan kopt de bal weg. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivitz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sahakyan zal de hoekschop nemen. Daar is Deveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 10:0

84e minuut.
Motyka speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal in één keer door. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sahakyan passt de bal zonder na te denken. Ivitz rent richting de bal. Ivitz schiet op doel. Demoortere probeert de bal aan de voet te houden. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 11:0

86e minuut.
Kaste is nu in balbezit. Kaste geeft de bal voor. Colţan kopt de bal weg. Ivitz rent richting de bal. Ivitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - K.S.K Lommel 12:0

88e minuut.
Kolarić passt de bal in één keer door. Ivitz is nu in balbezit. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan schiet op doel. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 18%, K.S.K Lommel 82%.
Preatorians - K.S.K Lommel 12:0