Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q HO Veltem
MQ Tactiek mid
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Gerhardsen probeert naar een medespeler te passen. Pieckenhagen probeert naar een medespeler te passen. Crabeels met een sublieme pass. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Crabeels speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Gradkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:1

13e minuut.
Bylok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoralmaz komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbiewicz geeft de bal voor. Srdanov heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ledor met een harde bal richting middenveld. Pieckenhagen kopt de bal weg. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:2

31e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Bastiaens probeert naar een medespeler te passen. Zoralmaz rent richting de bal. Zoralmaz schiet op doel. Ramm bokst de bal weg.

33e minuut.
Ballester is nu in balbezit. Ballester geeft een hoge lob. Ramut heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Crabeels speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Márquez is nu in balbezit. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Gradkowski bokst de bal weg. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Van den Branden kopt de bal weg. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Crabeels kopt de bal weg. Chanoine controleert de bal met de borst. Vandenborre is nu in balbezit. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kocięba probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 71%, HO Veltem 29%.
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:2

46e minuut.
Van den Branden passt de bal met de wreef. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels geeft een hoge lob. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Chanoine kopt de bal weg. Pisarski rent richting de bal. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Gradkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:3

51e minuut.
Ramut heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine met een sublieme pass. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisarski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Martínez Márquez probeert naar een medespeler te passen. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels passt de bal met de wreef. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Crabeels geeft een lange en hoge pass. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kocięba speelt de bal door. Bastiaens met een sublieme pass. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda rent richting de bal. Vandenborre onderschept slim de pass. Vandenborre schiet op doel. Gradkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:4

74e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 58%, HO Veltem 42%.
FC-Mattes-Q - HO Veltem 0:4