Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heilige snoopy
343 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 40.5
uitmuntend Schieten matig
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen speelt de bal door. Roemoang rent richting de bal. Roemoang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cinque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikosik komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Passarela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fransen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - snoopy 1:0

9e minuut.
Passarela verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roemoang krijgt zijn hoofd ertegen. Fransen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - snoopy 2:0

13e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie met een sublieme pass. Uytterhaegen probeert de bal aan de voet te houden. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Fransen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won schiet op doel. Fransen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen is nu in balbezit. Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik onderschept slim de pass. Rudnik geeft een lange en hoge pass. Fransen bokst de bal weg. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - snoopy 3:0

33e minuut.
Pieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wampir is nu in balbezit. Wampir geeft de bal voor. Roemoang rent richting de bal. Roemoang schiet op doel. Fransen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Bugalski geeft een hoge lob. Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Nomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen rent richting de bal. Nomas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nomas krijgt een gele kaart. Uytterhaegen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blondeel met een snel genomen vrije trap. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bugalski onderschept slim de pass. Nene onderschept slim de pass. Nene passt de bal zonder na te denken. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang draait met de bal, schiet en ... Fransen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 43%, snoopy 57%.
heilige - snoopy 3:0

47e minuut.
Roemoang rent richting de bal. Cheng-Won is nu in balbezit. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heilige - snoopy 4:0

48e minuut.
Roemoang onderschept slim de pass. Nomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roemoang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blondeel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bartczak kopt de bal weg. Rudnik is nu in balbezit. Pieri onderschept slim de pass. Pieri geeft een hoge lob. Bonneau bokst de bal weg.

70e minuut.
Cheng-Won met een sublieme pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen passt de bal in één keer door. Roemoang is nu in balbezit. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Fransen bokst de bal weg.

73e minuut.
Bartczak heeft problemen om de bal te vangen. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Fransen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Cheng-Won kopt de bal weg. Roemoang kan de bal niet met de borst controleren. Passarela rent richting de bal. Roemoang onderschept slim de pass. Roemoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vinský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieri de bal. Pieri passt de bal met de wreef. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Belie geeft een lange en hoge pass. Roemoang springt en kopt de bal. Passarela probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roemoang heeft problemen om de bal te vangen. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heilige 41%, snoopy 59%.
heilige - snoopy 4:0