Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo Fc FunkZz
jajola Tactiek WZAAA
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Larkin passt de bal zonder na te denken. Van Dyck rent richting de bal. Bustillos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bustillos krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Silagadze heeft problemen om de bal te vangen. Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Nevejans is nu in balbezit. Nevejans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van Hoof bokst de bal weg.

17e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Nevejans is nu in balbezit. Silagadze begaat een overtreding. Silagadze krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nevejans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larkin is nu in balbezit. Larkin met een sublieme pass. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Verwimp rent richting de bal. Bustillos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillos speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Schockaert speelt de bal door. Nevejans rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexa. Alexa krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Smet geeft een hoge lob. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
de Rycke is nu in balbezit. Van Dyck is nu in balbezit. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Fc FunkZz 1:0

42e minuut.
Limpens is nu in balbezit. Limpens passt de bal in één keer door. Sógor heeft problemen om de bal te vangen. de Rycke rent richting de bal. de Rycke draait met de bal, schiet en ... Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Fc FunkZz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 50%, Fc FunkZz 50%.
Tempo - Fc FunkZz 2:0

59e minuut.
Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storry begaat een overtreding. Larkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sógor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villanueva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Şuraru met een snelle inworp. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bustillos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Rycke. de Rycke krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silagadze met de inworp. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een hoge lob. Larkin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Bustillos speelt de bal door. Berthelot rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 59%, Fc FunkZz 41%.
Tempo - Fc FunkZz 2:0