Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Veltem K.S.K Lommel
mid Tactiek 451
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 32.6
uitmuntend Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Van den Branden passt de bal in één keer door. Huysmans rent richting de bal. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 1:0

4e minuut.
Huysmans kopt de bal weg. Nys speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 2:0

7e minuut.
Chanoine schiet op doel. Huysmans probeert de bal aan de voet te houden. Vandenborre is nu in balbezit. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. De bal raakt de paal. Chanoine rent richting de bal. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysmans is nu in balbezit. Vandenborre onderschept slim de pass. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Van den Branden passt de bal in één keer door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine passt de bal in één keer door. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 3:0

15e minuut.
Wyns passt de bal zonder na te denken. Gerhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerhardsen geeft een hoge lob. Chanoine rent richting de bal. Chanoine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Mooren trapt de bal weg van het doel. Crabeels speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Mooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 4:0

23e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden passt de bal in één keer door. Huysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 5:0

27e minuut.
Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba geeft een lange en hoge pass. Chanoine is nu in balbezit. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Lenaerts de bal onder controle te krijgen. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 6:0

33e minuut.
Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene rent richting de bal. Pieckenhagen maakt een afschuwelijke overtreding. Pieckenhagen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Bene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ballester de bal. Ballester geeft een hoge lob. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 26%, K.S.K Lommel 74%.
HO Veltem - K.S.K Lommel 7:0

49e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal met de wreef. Heyninck met een sublieme pass. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Mooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Nys passt de bal zonder na te denken. Heyninck is nu in balbezit. Heyninck passt de bal met de wreef. Nys geeft een hoge lob. Lambert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 7:1

61e minuut.
Sola probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre met een sublieme pass. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden passt de bal met de wreef. Engelen onderschept slim de pass. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chanoine speelt de bal door. Van den Branden rent richting de bal. Engelen geeft de bal voor. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nys passt de bal in één keer door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Ramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 7:2

73e minuut.
Kocięba passt de bal met de wreef. Dąbiewicz speelt de bal door. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Mooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Dąbiewicz met een snelle inworp. Crabeels speelt de bal door. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 8:2

81e minuut.
Klungelig pakt Lenaerts de bal. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre passt de bal met de wreef. Daar is Chanoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 9:2

87e minuut.
Gerhardsen met een snelle inworp. Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels passt de bal in één keer door. Van den Branden met een sublieme pass. Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Mooren bokst de bal weg. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 10:2

88e minuut.
Heyninck is nu in balbezit. Heyninck passt de bal zonder na te denken. Wyns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Veltem - K.S.K Lommel 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Veltem 39%, K.S.K Lommel 61%.
HO Veltem - K.S.K Lommel 11:2