Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel HO Veltem
451 Tactiek mid
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 49.7
zwak Schieten formidabel
matig Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Wyns probeert naar een medespeler te passen. Engelen heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ballester geeft een hoge lob. Huysmans rent richting de bal. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Chanoine schiet op doel. Mooren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:1

11e minuut.
Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre geeft de bal voor. Daar is Wyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Mooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mooren trapt de bal weg. Crabeels kopt de bal weg. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:2

16e minuut.
Ballester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballester geeft een lange en hoge pass. Huysmans rent richting de bal. Chanoine onderschept slim de pass. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:3

23e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels passt de bal zonder na te denken. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Mooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Ballester de bal. Ballester speelt de bal door. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Mooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:5

31e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelen is nu in balbezit. Wyns met een sublieme pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. Mooren bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dąbiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chanoine springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:6

35e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre passt de bal met de wreef. Chanoine heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huysmans de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Nys passt de bal zonder na te denken. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine passt de bal zonder na te denken. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. Mooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:7

41e minuut.
Van den Branden onderschept slim de pass. Wyns onderschept slim de pass. Wyns met een sublieme pass. Klungelig pakt Vandenborre de bal. Vandenborre schiet op doel. Mooren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:8

42e minuut.
Klungelig pakt Heyninck de bal. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:9

44e minuut.
Chanoine is nu in balbezit. Lenaerts begaat een overtreding. Chanoine raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 81%, HO Veltem 19%.
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:9

54e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Crabeels verovert de bal door een tackle van achteren. Crabeels speelt de bal door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:10

57e minuut.
Daar is Ballester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts passt de bal in één keer door. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:11

61e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. Mooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kótai probeert naar een medespeler te passen. Kocięba speelt de bal door. Dąbiewicz speelt de bal door. Chanoine rent richting de bal. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wyns passt de bal met de wreef. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chanoine de bal. Chanoine schiet op doel. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gerhardsen geeft een hoge lob. Chanoine kopt de bal weg. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:12

74e minuut.
Huysmans is nu in balbezit. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Engelen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chanoine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vandenborre neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:13

76e minuut.
Engelen geeft de bal voor. Inworp. Dąbiewicz met de inworp. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Vandenborre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huysmans de bal. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Mooren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:14

82e minuut.
Goessens rent richting de bal. Van den Branden onderschept slim de pass. Van den Branden speelt de bal door. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vandenborre passt de bal in één keer door. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden speelt de bal door. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Mooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:15

89e minuut.
Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Chanoine is nu in balbezit. Huysmans rent richting de bal. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 77%, HO Veltem 23%.
K.S.K Lommel - HO Veltem 0:15