Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians FC-Mattes-Q
tactico Tactiek MQ
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 42.2
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini passt de bal zonder na te denken. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Krehely is nu in balbezit. Krehely passt de bal zonder na te denken. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 1:0

9e minuut.
Colţan geeft de bal voor. Bastiaens kopt de bal weg. Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een hoge lob. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 2:0

11e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft de bal voor. Pisarski heeft problemen om de bal te vangen. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Krehely onderschept slim de pass. Krehely probeert naar een medespeler te passen. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini draait met de bal, schiet en ... Gradkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 3:0

18e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini onderschept slim de pass. Contini schiet op doel. Gradkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera passt de bal zonder na te denken. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zoralmaz kopt de bal weg. Šácha is nu in balbezit. Turewicz begaat een overtreding. Turewicz krijgt een gele kaart. Šácha raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 4:0

33e minuut.
D`Amico passt de bal zonder na te denken. Krehely rent richting de bal. Srdanov begaat een overtreding. Srdanov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Krehely is nu in balbezit. Krehely geeft een hoge lob. Friera rent richting de bal. Friera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 5:0

36e minuut.
Krehely passt de bal in één keer door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini passt de bal met de wreef. Friera is nu in balbezit. Friera schiet op doel. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pedryukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Pedryukhin geeft een lange en hoge pass. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Krehely is nu in balbezit. Pedryukhin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krehely is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahakyan met een snel genomen vrije trap. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal. Gradkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 6:0

40e minuut.
Buda passt de bal met de wreef. Daar is Friera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friera probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 22%, FC-Mattes-Q 78%.
Preatorians - FC-Mattes-Q 6:0

48e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Bastiaens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colţan geeft de bal voor. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Krehely is nu in balbezit. Krehely geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bastiaens de bal onder controle te krijgen. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sahakyan geeft een hoge lob. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Pisarski is nu in balbezit. Contini onderschept slim de pass. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Srdanov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krehely. Srdanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolarić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Šácha probeert naar een medespeler te passen. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Buda is nu in balbezit. Contini onderschept slim de pass. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Friera geeft de bal voor. Contini controleert de bal met de borst. Contini draait met de bal, schiet en ... Gradkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - FC-Mattes-Q 7:0

65e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Pisarski heeft problemen om de bal te vangen. Contini met een sublieme pass. Friera rent richting de bal. Friera haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zoralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan onderschept slim de pass. Colţan passt de bal in één keer door. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
D`Amico is nu in balbezit. Friera onderschept slim de pass. Turewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Pedryukhin passt de bal zonder na te denken. Srdanov rent richting de bal. Met opzet legt Murdzak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Murdzak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Murdzak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić maakt een afschuwelijke overtreding. Kolarić krijgt een gele kaart. Ramut raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivitz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Ramut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić is nu in balbezit. Buda rent richting de bal. Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Buda trapt de bal weg. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoralmaz begaat een overtreding. Zoralmaz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ramut probeert naar een medespeler te passen. Zdražil rent richting de bal. Zdražil geeft een lange en hoge pass. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bastiaens geeft een hoge lob. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pedryukhin met een snelle inworp. Srdanov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 30%, FC-Mattes-Q 70%.
Preatorians - FC-Mattes-Q 7:0