Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q Preatorians
MQ Tactiek tactico
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 57.6
average Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Friera speelt de bal door. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Pedryukhin zijn tegenspeler op de grond. Pedryukhin krijgt een gele kaart. Contini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sahakyan met een snel genomen vrije trap. Contini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Šácha geeft een hoge lob. D`Amico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contini is nu in balbezit. Friera is nu in balbezit. Friera haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedryukhin geeft de bal voor. Šácha kopt de bal weg. Krehely is nu in balbezit. Krehely geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez met een sublieme pass. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera geeft een lange en hoge pass. Contini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vega met een snelle inworp. Krehely geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gradkowski trapt de bal weg. Colţan kopt de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Krehely raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivitz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Friera rent richting de bal. Friera geeft een lange en hoge pass. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz schiet op doel. Gradkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nilis verovert de bal door een tackle van achteren. Nilis probeert naar een medespeler te passen. Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Friera heeft problemen om de bal te vangen. Friera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Šácha probeert de bal met de borst te controleren. Sahakyan geeft een lange en hoge pass. Buda kopt de bal weg. Ivitz rent richting de bal. Ivitz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gradkowski trapt de bal weg van het doel. Colţan kopt de bal weg. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... Gradkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Friera onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisarski. Friera raakt geblesseerd tijdens het duel. Sahakyan met een snel genomen vrije trap. Contini springt en kopt de bal. Gradkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ivitz haalt uit met een fantastische trap. Buda geeft een lange en hoge pass. Zdražil geeft een lange en hoge pass. Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Friera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 88%, Preatorians 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Mattes-Q - Preatorians 0:0

49e minuut.
Nilis heeft problemen om de bal te vangen. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz speelt de bal door. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sahakyan passt de bal zonder na te denken. Friera is nu in balbezit. Friera speelt de bal door. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ... Gradkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Preatorians 0:1

62e minuut.
Ramut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
D`Amico heeft problemen om de bal te vangen. Friera rent richting de bal. Friera geeft de bal voor. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski bokst de bal weg.

75e minuut.
Bastiaens kopt de bal weg. Colţan geeft een hoge lob. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap. Gradkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Preatorians 0:2

78e minuut.
Pisarski rent richting de bal. Contini onderschept slim de pass. Buda rent richting de bal. Contini onderschept slim de pass. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Mattes-Q - Preatorians 0:3

82e minuut.
Ramut rent richting de bal. Ivitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivitz passt de bal met de wreef. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... Gradkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 54%, Preatorians 46%.
FC-Mattes-Q - Preatorians 0:3