Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Lions Fc Amager
3 5 2 Tactiek offensiv
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 52.4
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Lengen rent richting de bal. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu passt de bal in één keer door. Feliz is nu in balbezit. Feliz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cervinski rent richting de bal. Feliz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brusca. Brusca krijgt een gele kaart. Feliz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gábris met een snel genomen vrije trap. Cervinski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gade geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cichoń de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gábris passt de bal zonder na te denken. Vidal dos Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski begaat een overtreding. Dobski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Lions 43%, Fc Amager 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Happy Lions - Fc Amager 0:0

47e minuut.
Besco rent richting de bal. Besco geeft de bal voor. Klungelig pakt Cichoń de bal. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gábris passt de bal in één keer door. de Quadros rent richting de bal. de Quadros passt de bal in één keer door. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Brusca passt de bal zonder na te denken. D`Arpizio bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arpizio passt de bal zonder na te denken. Gade rent richting de bal. Gade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vidal dos Reis is nu in balbezit. Vidal dos Reis passt de bal in één keer door. Povidlo is nu in balbezit. de Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. de Quadros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Brusca de bal onder controle te krijgen. D`Arpizio probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peker de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobski zal de hoekschop nemen. Cazangiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pikachu met een sublieme pass. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros passt de bal zonder na te denken. Cervinski rent richting de bal. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Taľo geeft een hoge lob. Gade kopt de bal weg. D`Arpizio heeft problemen om de bal te vangen. D`Arpizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Lions - Fc Amager 1:0

66e minuut.
Pikachu probeert de bal met de borst te controleren. Taľo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taľo passt de bal met de wreef. Cazangiu heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Gade de bal. D`Arpizio is nu in balbezit. D`Arpizio passt de bal in één keer door. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gábris bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusca verovert de bal door een tackle van achteren. Brusca met een sublieme pass. Gade is nu in balbezit. Gade haalt uit met een fantastische trap. Rus bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Gade de bal. Gade geeft een hoge lob. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Rus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klimenta speelt de bal door. Vidal dos Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Besco begaat een overtreding. Besco krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gade heeft problemen om de bal te vangen. Gade probeert naar een medespeler te passen. D`Arpizio bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arpizio haalt uit met een fantastische trap. Rus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Lions - Fc Amager 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Lions 34%, Fc Amager 66%.
Happy Lions - Fc Amager 2:0