Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF FC Nymark
Forsøg Tactiek FRN3
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka passt de bal zonder na te denken. Caporusso met een sublieme pass. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Debreceni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedić verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caporusso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Vellemaa geeft de bal voor. Bartezzaghi is nu in balbezit. Janvier onderschept slim de pass. Janvier draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Nymark 1:0

10e minuut.
Cincă passt de bal in één keer door. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen speelt de bal door. Verstraten is nu in balbezit. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten passt de bal zonder na te denken. Roosjen speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bärnsten heeft problemen om de bal te vangen. Bärnsten speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - FC Nymark 1:1

29e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Roosjen heeft problemen om de bal te vangen. Roosjen speelt de bal door. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Nymark 2:1

31e minuut.
Szigeti is nu in balbezit. Szigeti geeft de bal voor. Inworp. Krohn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verstraten geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koreň geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Debreceni stond buitenspel. Ursulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ankjær controleert de bal met de borst. Ankjær schiet op doel. Hoàng Tâm bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 35%, FC Nymark 65%.
Spangsbjerg IF - FC Nymark 2:1

55e minuut.
Koreň passt de bal in één keer door. Smółka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ursulescu. Smółka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caporusso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belodedić rent richting de bal. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - FC Nymark 2:2

60e minuut.
Smółka passt de bal in één keer door. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten speelt de bal door. Kivelä rent richting de bal. Kivelä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hoàng Tâm speelt de bal door. Bøje kopt de bal weg. Olmedo heeft problemen om de bal te vangen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Smółka passt de bal in één keer door. Caporusso met een sublieme pass. Koreň speelt de bal door. Debreceni rent richting de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup bokst de bal weg.

69e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten passt de bal met de wreef. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 43%, FC Nymark 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spangsbjerg IF - FC Nymark 2:2