Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Avarta BK
343 Tactiek Dalle 433
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Korbut is nu in balbezit. Gustavsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapeta. Gustavsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gustavsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bechmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lungholt de bal onder controle te krijgen. Matiaško is nu in balbezit. Matiaško geeft een lange en hoge pass. Rausis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted geeft een lange en hoge pass. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Avarta BK 1:0

27e minuut.
Westberg met een sublieme pass. Rausis is nu in balbezit. Brandt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandt krijgt een gele kaart. Rausis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rausis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Schau - Avarta BK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 62%, Avarta BK 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Schau - Avarta BK 1:1

47e minuut.
Zurita speelt de bal door. Westberg rent richting de bal. Westberg passt de bal zonder na te denken. Rausis is nu in balbezit. Rausis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt passt de bal zonder na te denken. Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted draait met de bal, schiet en ... Pedretti bokst de bal weg.

71e minuut.
Korbut met een sublieme pass. Bechmann onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiaško met een snelle inworp. Korbut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 50%, Avarta BK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Schau - Avarta BK 1:1