Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic FC Nymark
Gert Tactiek FRN1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 57.2
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Motáčik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rotocki komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal met de wreef. Ültan rent richting de bal. Ültan geeft een lange en hoge pass. Paavolainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 1:0

11e minuut.
Ültan kopt de bal weg. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Smółka passt de bal met de wreef. Kivelä is nu in balbezit. Criţă maakt een afschuwelijke overtreding. Kivelä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Smółka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Koreň bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreň geeft een hoge lob. Bärnsten probeert naar een medespeler te passen. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caporusso zal de hoekschop nemen. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 1:1

35e minuut.
Paavolainen onderschept slim de pass. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec passt de bal met de wreef. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm bokst de bal weg.

36e minuut.
Hoàng Tâm trapt de bal weg van het doel. Bärnsten kopt de bal weg. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Debreceni kopt de bal weg. Klungelig pakt Criţă de bal. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 1:2

43e minuut.
Smółka rent richting de bal. Smółka passt de bal met de wreef. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä draait met de bal, schiet en ... van Assel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 55%, FC Nymark 45%.
Stalybridge Celtic - FC Nymark 1:3

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kivelä stond buitenspel. Criţă neemt vlug de vrije trap. Mamlas controleert de bal met de borst. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen schiet op doel. Hoàng Tâm bokst de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 2:3

54e minuut.
Szigeti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bartezzaghi rent richting de bal. Bartezzaghi geeft de bal voor. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft een hoge lob. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ültan speelt de bal door. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal in één keer door. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm bokst de bal weg.

59e minuut.
Bartezzaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caporusso met een sublieme pass. Koreň rent richting de bal. Koreň geeft een hoge lob. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Criţă rent richting de bal. Criţă passt de bal in één keer door. Ültan met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Żychliński onderschept slim de pass. Kivelä rent richting de bal. Klungelig pakt Kivelä de bal. Kivelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 2:4

76e minuut.
Smółka met een sublieme pass. Caporusso speelt de bal door. Daar is Kivelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 2:5

79e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szigeti ... Strafschop! Plata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Nymark 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 46%, FC Nymark 54%.
Stalybridge Celtic - FC Nymark 3:5