Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark Stalybridge Celtic
FRN 10 Tactiek Gert
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Dudnic passt de bal zonder na te denken. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Băluş rent richting de bal. Băluş geeft een hoge lob. Plata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kivelä rent richting de bal. Criţă onderschept slim de pass. Criţă geeft een hoge lob. Smółka rent richting de bal. Smółka schiet op doel. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka schiet op doel. van Assel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 1:0

14e minuut.
Caporusso heeft problemen om de bal te vangen. Caporusso speelt de bal door. Smółka speelt de bal door. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Băluş geeft de bal voor. Ültan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mamlas de bal onder controle te krijgen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Tâm bokst de bal weg.

23e minuut.
Kastendeuch is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smółka neemt de hoekschop. Kivelä krijgt zijn hoofd ertegen. Criţă probeert de bal aan de voet te houden. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Caporusso met een sublieme pass. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas geeft een hoge lob. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Smółka met een snelle inworp. Caporusso probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 2:0

39e minuut.
Băluş passt de bal in één keer door. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Olmedo probeert de bal aan de voet te houden. Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 55%, Stalybridge Celtic 45%.
FC Nymark - Stalybridge Celtic 2:0

50e minuut.
Smółka heeft problemen om de bal te vangen. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Żychliński rent richting de bal. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Băluş onderschept slim de pass. Băluş speelt de bal door. Bartezzaghi rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Plata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä begaat een overtreding. Criţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Bärnsten rent richting de bal. Bärnsten passt de bal met de wreef. Kivelä heeft problemen om de bal te vangen. Kivelä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä draait met de bal, schiet en ... van Assel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 3:0

64e minuut.
Paavolainen kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Caporusso begaat een overtreding. Plata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Olmedo geeft de bal voor. Lăzăroiu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Smółka de bal onder controle te krijgen. Kivelä rent richting de bal. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 4:0

68e minuut.
Kastendeuch met een sublieme pass. Ültan is nu in balbezit. Caporusso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caporusso krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Caporusso passt de bal met de wreef. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Caporusso de bal. Caporusso met een sublieme pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 5:0

82e minuut.
Bychowiec passt de bal in één keer door. Mamlas geeft een lange en hoge pass. Koreň kopt de bal weg. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Criţă geeft een hoge lob. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo geeft de bal voor. Bärnsten geeft een lange en hoge pass. Kivelä maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal in één keer door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 6:0

88e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo speelt de bal door. Caporusso heeft problemen om de bal te vangen. Caporusso passt de bal in één keer door. Lăzăroiu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smółka neemt de hoekschop. Kivelä krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Stalybridge Celtic 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 35%, Stalybridge Celtic 65%.
FC Nymark - Stalybridge Celtic 7:0