Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesterkredsens Elite Spangsbjerg IF
OP Tactiek Forsøg
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Vicente speelt de bal door. Roosjen kopt de bal weg. Cincă met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Ankjær raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kragh-Jacobsen komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Gia Thiện onderschept slim de pass. Gia Thiện speelt de bal door. Taşkıner is nu in balbezit. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal met de wreef. Daar is Vågan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Kobierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krohn. Krohn krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågan onderschept slim de pass. Gia Thiện speelt de bal door. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vellemaa geeft een hoge lob. MacConnell controleert de bal met de borst. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. MacConnell met een snelle inworp. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Bøje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacConnell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Venezis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ørstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 54%, Spangsbjerg IF 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - Spangsbjerg IF 0:0

49e minuut.
Oxholm kopt de bal weg. Klungelig pakt Belodedić de bal. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis schiet op doel. Ørstrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Spangsbjerg IF 1:0

54e minuut.
Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krohn geeft een lange en hoge pass. Vågan speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cincă speelt de bal door. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Kragh-Jacobsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Verstraten is nu in balbezit. Verstraten speelt de bal door. Roosjen speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Vicente bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vesterkredsens Elite - Spangsbjerg IF 1:1

69e minuut.
Roosjen speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Vågan maakt een afschuwelijke overtreding. Vågan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kobierzyński probeert naar een medespeler te passen. Bøje is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venezis. Bøje roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bøje kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner passt de bal met de wreef. Oxholm rent richting de bal. Oxholm schiet op doel. Ørstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 50%, Spangsbjerg IF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - Spangsbjerg IF 1:1